Головна Новини Збірна Тернопільщини з тайського боксу виборола 13 нагород та Кубок за 3...

Збірна Тернопільщини з тайського боксу виборола 13 нагород та Кубок за 3 командне місце

Минулих вихідних в Івано-Франківську відбувався Відкритий чемпіонат з тайського боксу «Кубок Карпат». Тернополяни їхали на змагання налаштовані на перемогу недарма, адже зуміли вибороти Кубок за третє командне місце та 13 нагород.

8 перших місць, 3 – других та 2 – третіх. Саме такі результати в збірної Тернопільщини, яку представляли 13 учасників. Усі вони займаються у різних залах та спорткомплексах. Зокрема, йдеться про «Workout Hall», «Fire» та «Puncher». Наймолодшому учаснику – 8 років, найстаршому – 28. Тренери, які здійснювали підготовку спортсменів – Юрій Сенів, Олександр Івахів і Арсен Шимків.

Тренер та представник Федерації тайського боксу Тернопільської області – Юрій Сенів каже, що подібні змагання для спортсменів мають неабияке значення, адже це допомагає їм «рости», у професійному плані.

«Дуже добре, що після, практично, року своєрідного затишшя через карантин, тепер відновлюють подібні турніри. Наші спортсмени впродовж останнього місяця справді тренувалися наполегливіше, щоб якісно підготуватися до змагань. До цього, аби підтримувати форму, достатньо було 3-х занять на тиждень. Останнім часом для нас вихідним була лише неділя», – зазначив Юрій.

Тренер обласної збірної переконаний, що попри все, головне для бійців – не перемога, а жага до неї. А сам виступ має бути демонстрацією характеру.

Рівень підготовки своїх учнів Юрій оцінює доволі високо, і тому не здивований такими здобутками.

«Без зайвої скромності можу говорити про те, що всі наші перемоги є заслуженими, адже здобуті вони неабиякими зусиллями та стараннями», – зауважив Юрій Сенів.

Власне, щодо перемог, то золото здобули:

Борко Роман (38 кг/8 р)

Полікша Артем (38 кг /9 р)

Гринчук Марк (36 кг/10 р)

Онуферко Максим (54 кг/14 р)

Луцишин Денис (71 кг/14 р)

Шимків Артур (57 кг/16 р)

Крушельницька Світлана (57 кг/28 р)

Чугай Юра (54 кг/17 р)

Срібло:

Сливінський Максим (60 кг/20 р)

Нехай Дмитро (71 кг/22 р)

Кобилянський Артем (67 кг/15 р )

Бронза:

Фіялка Вадим (67 кг/18 р)

Поворозник Артур (67 кг/15 р).