Головна Новини Збаражчанка виготовляє новорічний декор, щоб допомогти хворому синочкові

Збаражчанка виготовляє новорічний декор, щоб допомогти хворому синочкові

новорічний декор

Жителька Збаража Юлія Рихліцька створює унікальних новорічних гномиків. Майстриня каже, для когось її роботи є радістю і приємним святковим подарунком, а для її сина – це рятівна соломинка. Більше – відеоматеріалі.

Створенням різноманітного декору, прикрас та оригінальних подаруночків ручної роботи пані Юлія почала займатися не сьогодні, і не вчора. Творчість захопила жінку ще до народження сина.

“Я намагалася себе знайти. Виготовляла багато різного. Пробувала себе у виготовленні дитячих заколок на волосся, букетів з цукерок. Шукала себе”, – розповідає Юлія Рихліцька.

Та найбільше до душі пані Юлії було Різдво, новорічно-різдвяна тематика. Починала майстриня свою творчу справу з ялинок. Згодом змінила напрямок і сьогодні основним є виготовлення гномиків, пише Файне місто.

“Виготовляла я їх за такого матеріалу, як сезаль. Дуже красиві ялиночки з нього получалися. І так все плавно перейшло у гномів. Одного дня в одному з магазинів Тернополя я побачила гнома. Придбати я його не могла, бо він дуже дорого вартував. Я подумала, чому я власноруч не можу таке зробити, і створила. Виставила роботу на продаж в Інтернет і гномика придбали”, – додає майстриня.

Виручені від продажу кошти жінка витрачає на лікування дитини. У Сашуні медики діагностували аутизм. Хлопчик потребує постійної допомоги спеціалістів.

https://www.facebook.com/fainemisto.tv/videos/4935783346434261/