Головна Новини На Тернопільщині за останню добу COVID-19 підтвердили у 48 вчителів та 25...

На Тернопільщині за останню добу COVID-19 підтвердили у 48 вчителів та 25 учнів

Про це в мережі Фейсбук повідомила Ольга Хома, начальник обласного управління охорони здоров’я.

“Шановні педагоги,бережіть себе!!!! Батьки,бережіть дітей!!! За останню добу зареєстровано 48 випадків серед педагогів та 25 – серед дітей, які захворіли на Covid 19, – написала Ольга Хома”. 

Андрій Мороз

Від вірусу не вберегтися. Спокійно відноситись, дотримуватись дизинфек.мір а в разі захворювання лікуватись …

Ірина Чорна Оля Зеновіївна-дуже добра порада від Вас.Але як можна вберегтися ,якщо ніхто не знає-хто хворий-це медична таємниця.І інколи є недобросовісні громадяни,які добре знають що вони хворі,але нехтують безпекою і здоров*ям інших людей.Тай школу інколи відвідують особи зовсім посторонні,які до школи не мають ніякого відношення.В той же час -батькам приходити в школу-суворо заборонено!!!Якщо людина знає що вона здорова і хоче зайти в школу -то в чому проблема-чому не можна ?Моя дочка прийшла в школу щоб вияснити за харчування дитини,так як в минулу п*ятницю-13.11.20.- дитина з*їла в школі пельмені і захворіла.Не бачу ніякого тут порушення.Проте вчителька і прибиральниця їй сказали що батьки не мають права заходити в школу.Це порушення Закону про освіту,так як батьки є учасниками навчально-виховного процесу.І якщо директор забороняє батькам йти в школу-нехай не пускає нікого постороннього.Сьогодні я була свідком як приходили посторонні люди в школу..Бережімо своїх дітей і працівників школи.Усім -міцного здоров*я.-Великоплавучанський НВК-Зборівської громади.-25.11.20.

Наталія Назар  як мама 10-класника роблю висновки: діти забагато часу у школі. При теперішній ситуації – це страшно. Як на мене, у старших класах, могли би приділяти більше уваги предметам на ЗНО, решта – почергово брати на дистанційну форму. Як не крути, всерівно діти вчать лиш певну групу предметів. А от берегтися важко – окремі діти ходять в школу з нежиттю – кажуть: батьки з дому гонять в школу…

Джерело