Головна Новини За один день неподалік Чистилова трапились три ДТП: один з водіїв у...

За один день неподалік Чистилова трапились три ДТП: один з водіїв у важкому стані

дтп

26 вересня о 8.52 бригада швидкої виїжджала на трасу біля с. Чистилів, на місце ДТП. 50-річний водій автівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням та спричинив ДТП.П’яного водія залишено на місці пригоди, на працівників поліції, оскільки від огляду та медичної допомоги він відмовився.

26 вересня о 10.04 уже інша бригада швидкої виїжджала на трасу біля с. Чистилів на місце ДТП. Водій автівки 1982 р.н. не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, авто перекинулося… Із політравмою – закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки й травмою хребта постраждалого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась 26 вересня о 13.25 на Львівській трасі поблизу с. Чистилів. Унаслідок зіткнення авто «Фольксваген» і «Мерседес» травмувався водій останнього. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки потерпілого 1978 р.н., після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню, повідомили у прес-службі “швидкої”.