Головна Новини Захищати Батьківщину – обов’язок кожного чоловіка, ким би він не був

Захищати Батьківщину – обов’язок кожного чоловіка, ким би він не був

m5bKATfNVNsВ Тернополі пройшов форум представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування  області. Під гаслом «Майбутнє держави – у наших руках» учасники форуму, а це сільські, селищні та міські голови спільно з активістами і  представниками військових комісаріатів обговорили ситуацію з четвертою хвилею мобілізації на Тернопільщині.

  • Великі справи починаються з малого. Не потрібно нехтувати роллю кожного громадянина у формуванні колективної безпеки в Україні. Якщо, кожен чоловік гідно буде виконувати свій обов’язок перед вітчизною, то ми швидше зможемо побороти російську агресію. Внесок кожної людини дуже цінний, ким би ми не були, депутатом, сільським головою, представником громадськості… ми, в першу чергу, повинні виконувати те, що вимагає ситуація в державі, задля власних дітей, для майбутніх поколінь, – наголошує народний депутат України (фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА») Степан Барна.

Не останню роль в  проведенні четвертої хвилі мобілізації несуть державні органи влади та органи місцевого самоврядування. Їхні представники дійшли спільної думки, що потрібно максимально компетентно поширювати інформацію про мобілізацію, щоб громадяни усвідомили, що не усі мобілізовані одразу попадають в зону АТО, а попередньо проходять навчання та військову підготовку.