Головна Новини Заступник прокурора Тернопільської області облаяв колегу, погрожував і принижував її

Заступник прокурора Тернопільської області облаяв колегу, погрожував і принижував її

Заступник прокурора Тернопільської області Ігор Мукан позбувся посади після вимог до прокурора відкликати судовий позов.
Про це повідомляє видання 368.media з посиланням на рішення КДКП.

Як ідеться у повідомленні, Мукан 6 грудня 2017 року викликав до себе в кабінет співробітницю відділу представництва інтересів громадян або держави в суді і вимагав у неї відкликати судовий позов про повернення у власність міста нежитлових будівель ПП «Криті торговельні ряди», які перейшли у власність фірми «Нива & К».

У спілкуванні з колегою прокурор, як повідомляє видання, використовував нецензурну лайку, принижував жінку і погрожував їй, що доб’ється виселення її з сином із службової квартири.

“Скажи, навіщо ти пред’явила цей позов? Ти не розумієш, скільки ти створила проблем!”, – кричав Мукан.

Також він викликав до кабінету начальника відділу в сфері протидії корупції і вимагав, щоб вона «переконала свою подругу».

Прокурор відділу представництва інтересів громадян або держави в суді не змінила своєї позиції і домоглася повернення будівель.

А кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прийняла рішення звільнити заступника прокурора Тернопільської області Ігоря Мукана з органів прокуратури.