Головна Новини Заробітчанка зі стажем розповіла як за кордоном заробляти гарні гроші

Заробітчанка зі стажем розповіла як за кордоном заробляти гарні гроші

Тема заробітчанства дуже актуальна у сьогоднішній складний час. Чимало жителів Тернопільщини їдуть у світи у пошуках заробітку та кращої долі. Проте не у всіх виходить заробити гроші, на які вони так розраховували. Ми неодноразово писали сумні історії про жінок з Тернопільщини, котрі  важко працювали за кордоном, а натомість заробляли одні болячки.

Заробітчанка зі стажем Віра Романюк поділилася своєю історією та порадами як працюючи у тій чи іншій країні світу, заробляти гарні гроші.

Як себе зарекомендуєш- таке до тебе і буде ставлення. Ми багатофункціональна нація, я маю на увазі наступне: візьмемо Італію. Ви прийшли прибирати на 3 год, 7€ за 1год. Українки за цей період зроблять чудо: поприбирають, попрасують, зварять обід, помиють посуд- це п’ять функціій, що дає Вам отримати з-ту 35€, але Вам заплатять 21€. Наші жінки самі винуваті. Прошу Вас, не дозволяйте, щоб Вам італійці чи поляки замість банта на голові труси в’язали. Я в Італії була 2 роки. З мене ніхто не зробив рабиню Ізауру. Я отримувала зарплату по кожній позиції окремо. Мій зять працює у Польщі- ніяких проблем немає. Поляк приїздить до нас, ми часто з ним і зятем на зв’язку. Дівчата, не дозволяйте бути рабами. В Італії та Польщі робіт море…….. Нехай Вам щастить“, – написала жінка.