Головна Новини ЗАМОВЛЯЄМО ДИЗАЙНЕРСЬКІ КОВАНІ ВОРОТА З ХВІРТКОЮ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ: КОРИСНІ ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ...

ЗАМОВЛЯЄМО ДИЗАЙНЕРСЬКІ КОВАНІ ВОРОТА З ХВІРТКОЮ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ: КОРИСНІ ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ ЗАХИСНОЇ ВУЛИЧНОЇ КОНСТРУКЦІЇ НАДАЮТЬ ФАХІВЦІ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Зараз в’їзна система виконує не тільки функцію захисту приватної території, а й демонструє спроможність власника будинку. Напевно, з цієї причини виготовлення кованих воріт досі залишається на піку популярності, всупереч великій кількості нових пропозицій на ринку. Особливо, коли мова йде про продукт з елементами ручного кування, а не масового виробництва, де усі товари однотипні. В даному випадку виріб піддається спеціальній обробці, а слідом майстер вручну створює окремі деталі (квіти, фігури, вензелі), які будуть прикрашати готове полотно. Оформлення замовник може придумати самостійно або ж звернутися за допомогою до дизайнера, який вгадає ідею і допоможе створити красивий ескіз. «Брама Маркет» пропонує купити ковані ворота з хвірткою під замовлення, які будуть відповідати індивідуальним вимогам клієнта. На відміну від інших підприємств, ми є виробниками і маємо власну справжню кузню, де наші фахівці творять мистецтво. Однак. краса і оригінальність — не єдині причини, чому до цього дня люди встановлюють на своїх ділянках ковані системи. Дізнаємось, в чому перевага такої конструкції, а також що потрібно врахувати в процесі вибору.

ЯК ВИБРАТИ КОВАНІ ВОРОТА З ХВІРТКОЮ В ПРИВАТНИЙ СЕКТОР?

  • Зазвичай, класичним матеріалом виготовлення є метал оскільки він міцний, зносостійкий і підходить для щоденної експлуатації. Варто пам’ятати, що навіть такі в’їзні системи повинні бути оцинковані, особливо якщо їх монтаж передбачається в регіонах з підвищеною вологістю. Метод цинкування дозволяє захистити товар від утворення корозії, іржі і на довгі роки зберегти його презентабельний зовнішній вигляд.
  • Розрізняють розпашні і відкатні ворота на паркан, які можуть відкриватися вручну або автоматично, залежно від оснащення. Розпашна конструкція — стулки відкриваються всередину двору або назовні, але це означає, що зона заїду завжди повинна бути вільна. Відкатний тип відкриття працює наступним чином: рухома стулка розташовується за полотном огорожі і переміщається в сторону трохи вище рівня землі. Незалежно від того, що ви оберете, виріб може відкриватися за допомогою електро приводу або вручну. Також на розсуд замовника залишається напрямок, куди будуть відкриватися стулки.
  • Вибирайте красиві ворота у двір, які зможуть підкреслити фасад будівлі і його архітектурний напрямок. Якщо потрібна допомога, то наш дизайнер запропонує свої ідеї і складе 3Д макет, після затвердження якого ковалі приступають до виконання замовлення.

Якщо хочете дізнатися більше та побачити унікальні роботи наших майстрів, то відвідайте портфоліо виконаних нами замовлень: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums 

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН ВОРІТ З ЕЛЕМЕНТАМИ КОВКИ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ВОЛОДІНЬ

Можливе виготовлення практично будь-якого дизайнерського рішення: вензель, орнаменти, вставки, полотно суцільного або прозорого типу. Допускається навіть кування портретів, ініціалів і малюнків, якщо клієнт хоче зробити свій виріб неповторним. Можливо нанесення патинування, щоб надати продукту ефект старовини. Для цього на окремі деталі художник пензликом наносить фарбу одного із запропонованих кольорів: золото, мідь, срібло, бронза або зелень. Така модель може бути як повноцінно створена з металу, так і комбінуватися з цегляною кладкою. Також можна вибрати ковані ворота, фото яких опубліковано в онлайн-каталозі.

ДЕ ЗАМОВИТИ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ?

У нас працюють тільки ті фахівці, що мають багаторічний стаж у виготовленні кованих огороджувальних конструкцій. Вся продукція представлена на сайті відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Відвідайте шоу-рум «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ», щоб поспілкуватися з менеджером, поставити йому питання і подивитися зразки, що знаходяться в демонстраційному залі. Консультація, а також розрахунок вартості товару здійснюються безкоштовно. Зателефонуйте до нашого колл-центру прямо зараз за телефонами: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.