Головна Новини Забудівник території за «Березілем» попри шалений тиск зі сторони провокаторів розпочав перші...

Забудівник території за «Березілем» попри шалений тиск зі сторони провокаторів розпочав перші роботи

Забудівник території за «Березолем» розпочав підготовчі роботи до спорудження культурно-житлового центру.
Також триває процедура підготовки і до виконання інвестиційних вимог щодо покращення облаштування самого палацу культури та інших об’єктів громади.

Поруч з цим, не вщухають намагання провокаторів та деяких псевдоактивістів щодо дискредитації підприємців серед простих тернополян. Так у соціальних мережах з’явилися повідомлення про нібито залякування мешканців мікрорайону.

«Ми відкриті до діалогу, – розповідає представник забудівника. – Щодня розповідаємо людям про свої наміри та показуємо всі можливі дозвільні документи. Повірте, що перед початком техніки на будмайданчику, наші юристи та спеціалісти донесли до громадськості законність спорудження нового культурно-житлового центру. Після цього градус напруги спав і наші працівники розпочали роботи.»

Як ми вже повідомляли, на заваді стають окремі псевдоактивісти, які спеціально створюють чорний піар компанії забудовника. Робиться це з метою «вибити гроші» або ж для того, щоб «виїхати» на цій історії. Саме тому зацікавлені в скандалі особи найняли професійних провокаторів, серед яких є не лише небезпечні та агресивно налаштовані люди, а й навіть неповнолітні.

Коли з на територію заїхала перша техніка, а ці ж псевдоактивісти зрозуміли, що їх потенційні «заробітки» закінчились, так і не розпочавшись. Судячи з усього, з цієї причини у соцмережах почали з’являтися повідомлення про розбиті вікна в однієї з мешканок району. Чомусь на думку окремих дописувачів, це мали б зробити саме забудівник території за «Березолем».

«Це більше схоже на побутовий, швидше сусідський конфлікт, – продовжує представник забудівника. – Як стає зрозуміло з повідомлення у соцмережах, головним підозрюваним є місцевий житель, за яким спостерігалася схильність до наркотиків. При бажанні, його не так важко знайти і спитати про справжні причини його хуліганських дій. Але активісти, які безперестанку ходили до нас із “комерційними пропозиціями”, тепер в один голос заявили про наш слід у цьому трафунку. Можу вас запевнити, наші працівники задіяні на будівництві, а не у нічних блуканнях «Дружбою».