Головна Новини Куди зникла «Бережанська Пізанська вежа»? (Відео)

Куди зникла «Бережанська Пізанська вежа»? (Відео)


Музичка сказав – Музичка зробив, Юрик в курсі!

06.11.2017 року Бережани. Біля будинку місцевої мешканки Масної О.В. зовсім інша картина ніж була до 15 вересня 2017 року.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ODrQu9bYuug&w=560&h=315]
Нагадаю. При журналістській та правовій підтримці Масної О.В., міському голові м. Бережан, були озвучені питання, щодо :

№ 1 факту непридатності для подальшого використання за призначенням прибудови до житлового будинку за адресою м.Бережани вул.Чорновола 15.

№ 2 не виконання рішення суду, а саме: провести ремонт даної будівлі за адресою м.Бережани вул.Чорновола 15, пише pero.org.ua

Слід зауважити, що в даному конкретному випадку, а саме: розгляд питання №1, міський голова та депутати спрацювали кваліфіковано та професійно. Чому, я так стверджую? Так говорить громада і це правда! Я не виключаю, що до вирішення даного питання, долучився і заступник Тернопільської обласної державної адміністрації Юрик Ю.З. Чомусь така думка в мене є.

Так от. Громадські активісти, журналісти – це не обов’язково, ті люди які, заважають чиновникам працювати і постійно їх критикують, за будь що або взагалі за ніщо. Я маю сміливість та підстави від свого імені та від імені добродійки пані Масної О.В., щиро подякувати всім тим, без виключення, хто долучився до вирішення даної проблеми (питання № 1) навіть незважаючи на те, що це є їх прямий обов’язок за невиконання якого, може настати така собі «уявна» кримінальна відповідальність.

Масна О.В. була настільки радою вирішенням проблеми, а саме, коли розібрали аварійну будівлю що готова забути :

1.Чому не були оформлені працівники та чому не був виданий наряд на виконання вищевказаних робіт особами, які розбирали будівлю і з того приводу дали свої пояснення?

2.Куди поїхала бляшана покрівля та дерев’яні крокви з даної будівлі? – 1 машина

3.Куди поїхала цегла з будівлі? – 3 машини

4.Інше…

Не зважаючи на час затрачений на документування даних подій. Все це у минулому. Треба рухатись далі і ми це робимо.

Однак є ще й інші документи «продуковані» міськрадою, які з невідомих на сьогодні на підстав не виконані, наприклад:

№1. Рішення Бережанської міськради № 202 від 31.10.2005 року -?

№ 2. Рішення Бережанської міськради №539 від 25.06.2007 року -?

№3. Угода про поетапне виконання рішення Бережанського районного суду в рамках виконавчого провадження по виконавчому листу № 2а-20 від 30.08.2006 року – ?

Журналістське розслідування триває. Далі буде…

Віктор Палас