Головна Новини Жорстоко вбила через ревнощі – на Тернопільщині чергове резонансне вбивство

Жорстоко вбила через ревнощі – на Тернопільщині чергове резонансне вбивство

Колоті ран та численні забої виявили експерти на тілі дев’ятнадцятилітньої уродженки Кременеччини. Травми потерпілій нанесла одноліток з райцентру.
За попередньою інформацією, агресію у підозрюваної викликали ревнощі. Кременчанка, повернувшись додому, застала в будинку свого знайомого з невідомою дівчиною. Вона почала з’ясовувати стосунки, але хлопець розмовляти відмовився та залишив дівчат на одинці.
Це розізлило жительку райцентру і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою та вилами. Усі удари наносила в область голови та тулуба.
Поліцію підозрювана викликала сама. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, виявили лише труп дівчини на дивані. Рани потерпілої виявилися несумісними із життям. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці злочину.
 Зловмисниця у скоєному зізналася. Її затримали відповідно до статті 208 КПК. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.