Головна Новини Жорстоке вбивство на Бережанщні: тіло з проламаним черепом та вибитими зубами знайшли...

Жорстоке вбивство на Бережанщні: тіло з проламаним черепом та вибитими зубами знайшли на сміттєзвалищі

У приміському до міста Бережани села Шибалин місцеві мешканці на закинутому смітнику на виїзді з села в напрямку Тернополя виявили труп чоловіка. Правоохоронці, які оперативно приїхали на місце знахідки, побачили жахливу картину.

Труп практично не можна було впізнати. Вже при детальному досліджені виявилося, що в даному випадку має місце черепно-мозкова травма, у чоловіка вибиті зуби та мають місце інші тілесні ушкодження, також у нього були зв’язані руки

Правоохоронцям одразу стало зрозуміло, що в даному випадку всі сліди вказують на умисне вбивство. Було порушено кримінальне провадження за 115 статтею кримінального кодексу України. 

І хоча упізнати загиблого було складно, адже він не перебував серед розшукуваних осіб, але допомогло слідчим велике татуювання на тілі чоловіка.

Оперативними заходами було встановлено, що це чоловік – мешканець Бережан. Слідчі по гарячих слідах встановили, що причиною смерті молодого чоловіка став любовний трикутник. Він розлучився з дружиною. Остання мала коханця і в цьому любовному трикутнику розігрався конфлікт, який став причиною вбивства. Коханець вивіз труп за місто, щоби замести сліди. 

Нині підозрюваному у вбивстві застосовано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

Джерело: Тижневик “Номер один”