Головна Новини Житловий комплекс «Щастя» – це європейський стиль та нова філософія життя

Житловий комплекс «Щастя» – це європейський стиль та нова філософія життя

Маючи на меті створити унікальний простір для жителів Тернополя, дизайнери та архітектори спроектували для ЖК «Щастя» абсолютно новий інноваційний комплекс, який за своєю філософією та принципами відрізняється від класичних проектів житла.

Красивим повинно бути все.

Дизайн благоустрою та фасадна архітектура будинків житлового комплексу захоплюють з першого погляду. Стримані лінії, панорамне скління, оригінальне оздоблення балконів. Головна концепція авторського проекту полягала в поєднанні властивостей каменю, дерева, води та рослин. Сучасні будівельні технології разом з природними матеріалами створили гармонійну атмосферу та неповторні відчуття для людей, які обрали життя в «Щасті».

Новинкою для Тернополя є проектне рішення – фасад будинків з технологію «вентильований фасад із використанням екологічно чистого матеріалу керамограніт». Дана технологія забезпечує статусний вигляд, є надзвичайно довговічною, зберігає свої властивості та вигляд протягом багатьох десятків років. Застосування в фасадній конструкції дванадцяти сантиметрового шару мінеральної вати створює ефект «термоса», коли взимку тепло, а влітку прохолодно. Саме таким сміливим рішенням вдалось розкрити ідею винятковості фасадного дизайну.

Щастя – відчуй емоції життя!

Вибираючи житло, ми багато очікуємо від локації, інфраструктури, зовнішнього вигляду будинку. Хочеться жити у місті та водночас мати змогу побути на одинці з природою. Саме таким параметрам відповідає Житловий комплекс «Щастя», який розташований по вулиці Тарнавського,7. Чудове розміщення, розвинена транспортна розв’язка, гармонійно озеленене подвір’я з дизайнерськими лавками, ліхтарями, які живляться від сонячних панелей. Сучасні дитячі майданчики, вело доріжки, місце для вигулу домашніх улюбленців – це все про «Щастя».

Винятковість житлового комплексу проявляється у втіленні європейської концепції інфраструктури та соціального простору. Творці ЖК«Щастя» приклали максимум зусиль і створили комплекс з подвір’ям без автомобілів. Це екологічно, естетично і дає можливість молодим батькам не турбуватись про безпеку своїх дітей. У кожній секції комплексу передбачено підземний паркінг. Загальна кількість паркомісць близько 650 одиниць, в тому числі 100 паркомісць обладнанні зарядними комплексами для електромобілів, що робить цей комплекс передовим та інноваційним. Підземний паркінг обладнано сучасними системами пожежогасіння, димовидалення та відеоспостереженням , що дасть змогу мешканцям без остраху залишати автомобілі в своєму будинку.

Головною окрасою комплексу є спортивний комплекс з басейном та футбольним полем на даху. Додатково облаштовані для жителів місця для відпочинку , дитячі майданчики стануть невід’ємною частиною приємного проведення часу з сім’єю.

Для отримання надзвичайного відчуття простору мешканцям достатньо буде лише піднятися на дах будинку та отримати захоплення від виду, який відкривається на місто. Горизонт, світанки, заходи сонця та аромат запашної кави – все це Ви смакуватимете на терасах Щастя!

Щасливі люди змінюють свій простір.

ЖК “Щастя” включатиме сім черг будівництва. Комерційні зони, продуктові крамниці, кафе, бутіки, перукарні, аптеки, групи розвитку дитини, які передбачені на перших поверхах, задовольнять Ваші потреби в комфорті проживання. У вхідному холі кожного будинку Вас зустріне привітний консьєрж. На першому поверсі в спеціальній кімнаті Ви зможете залишити дитячий візок та велосипед. Уявлення про принципи життя в будинку Щастя змінить комфортабельна , затишна, з мережею Wi-Fi кімната для зустрічей, так званий «Лоббі-рум» Два енергогенеруючі ліфти швидко доставлять Вас на потрібний поверх, і навіть в підземний паркінг, де передбачені місця для Вашого авто. Роздільне сміттєзбирання, гарантійне та пост гарантійне обслуговування всіх інженерних систем комплексу, неможливість мешканцями змінювати фасад будинку, чистоту і порядок забезпечуватиме і контролюватиме власна управляюча компанія.

Економія з комфортом.

Щасливі емоції Вам та Вашій родині принесе рівень життя у житловому комплексі та вартість комунальних послуг. Комплексна система енергозбереження. Сонячні панелі на даху кожного будинку, які живитимуть енергією для освітлення під’їздів, холів та прибудинкової території. Енергогенеруючі ліфти, теж особливі, при гальмуванні вони виробляють електрику. Нагрівання води в літній період часу теж відбувається за рахунок сонячного світла.

Квартира здається з встановленою системою опалення, двоконтурним котлом (з можливістю програмування) та радіаторами, а також підключеними лічильниками (день/ніч), стяжкою та оштукатуреними у білому кольорі стінами. Панорамні вікна з п’ятикамерного профілю з потрійним склопакетом, броньовані двері, підключення до інтернету . Отож, після здачі будинку, комфортні квартири відразу готові для Вашого проживання. Різноманітність планування задовольнять будь який смак. Вам потрібно лише оселитись, облаштувати помешкання меблями, оздобити по бажанню та отримувати щасливі емоції щодня.

Як отримати «Щастя»?

Житловий комплекс «Щастя» – це ідеальний житловий комплекс для тих , хто прагне жити у європейському стилі, цінує комфорт та шукає можливості щоб розвивати свій бізнес. Для покупців діють гнучка система знижок, безвідсоткове розтермінування та програма лояльності для оптових покупців.

Адреса центру продажів: м.Тернопіль, вул. Кн.Острозького, 47а , тел./ Viber +38 098 295 05 64, www.happy.te.ua. Знаходьте та слідкуйте за ЖК «Щастя» в Facebook та Instagram @happy_ternopil.