Жити стало краще – ресторани стали закривати

ресторанМережа ресторанного господарства на початок 2012р. налічувала 892 об’єкти на 51,6 тис. місць. У порівнянні з попереднім роком їх кількість знизилась на 24 об’єкти, або на 2,6%.
Розрахункова кількість місць на один об’єкт ресторанного господарства залишилась на рівні попереднього року і становила 58 місць.
У загальній кількості підприємств ресторанного господарства переважали їдальні (81,1%). Розрахункова кількість місць на один об’єкт найвища в ресторанах (118 місць).
Найбільше об’єктів ресторанного господарства було зосереджено в обласному центрі – 123 одиниці, або 13,8% від загальної кількості, а найменше в Підгаєцькому, Монастириському та Тернопільському районах (21–27 одиниць, або 2,4–3,0%).
На 1 січня 2012р. забезпеченість населення області закладами ресторанного господарства на 10 тис. осіб склала 8 одиниць та 477 місць, повідомлє Головне управління статистики у Тернопільській області

Категорії: Новини

Теги:

Loading...

Залишити коментар

Вашу адресу електронної пошти не буде опубліковано.

%d блогерам подобається це: