Головна Новини Житель Заліщиків Олег Скітецький виростив кроля-рекордсмена

Житель Заліщиків Олег Скітецький виростив кроля-рекордсмена

Фото з твариною чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

Олег Скітецький професійно займається розведенням кролів різноманітних порід. За словами жителя Заліщиків, він займається розведенням тварин нещодавно. Спочатку чоловік вирощував кролів для потреб  своєї сім’ї, але згодом почав їх продавати. Повідомляє «Ternopil.eu».

Проте, найцікавішим є те, що Олегу Скітецькому вдалося виростити одного з кролів до гігантських розмірів. Так, на сьогоднішній день вага тварини-рекордсмена сягає 9-10 кілограм. Варто додати, що в середньому вага кролів складає 2-3 кілограми.

Як видно зі світлини опублікованої чоловіком, кролик-гігант заледве вміщується у нього на руках.

Слід зазначити, що найбільший кролик у світі проживає в Англії. Його вага складає 23 кілограми, а ріст сягає 1 метра 32 сантиметрів. Аннетт Едвардс – власниця кролів-гігантів розповіла, що у неї проживає і син кролика-рекордсмена, який уже досягнув розмірів батька.

За словами жінки, щоб прогодувати двох тварин необхідно 2 тисячі морквин та сім сотень яблук на рік. На утримання кроликів власниця витрачає 5 тисяч фунтів стерлінгів.

Аннетт Едвардс зазначила, що незважаючи на свій велетенський зріст, тварини є дуже ласкавими і набагато добрішими за собак, тому з ними можуть безпечно гратися навіть діти.

Нагадаємо, що неподалік Тернополя живе собака-гігант. Тварина породи тибетський мастиф, хоч ще є цуценям, однак важить більше 60 кілограм. Собака живе в сім’ї місцевої журналістки Олесі Красновської. Цікаво, що тибетські мастифи вважаються найдревнішою породою собак у світі. В давнину завдяки своїм гігантським розмірам тварини охороняли монастирі в Тибеті.