Головна Новини Жителька Чортківщини відзначила сторіччя

Жителька Чортківщини відзначила сторіччя

Сто років для світу – маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. Сьогодні, 4 квітня, 100-річний ювілей відзначає жителька нашого району Дидак Ольга Антонівна, яка проживає у селі Давидківці.
До світлої оселі жінки, аби вручити подарунки та побажати усіляких гараздів, завітали голова районної державної адміністрації Оксана Чайчук, заступник голови районної державної адміністрації Йосифа Овод, депутат Тернопільської обласної ради Володимир Заліщук, голова Колиндянської ОТГ Роман Клапків, староста села Давидківці Володимир Шептицький, рідні і близькі ювілярки та односельці.
Голова райдержадміністрації Оксана Чайчук побажала Ользі Антонівні Божої ласки, міцного здоров’я, душевного тепла, радості й добра.
«Дожити до такого поважного ювілею крізь ті випробування, що приготувала історія у минулому столітті, бачити на своїй землі правління трьох держав – це щось неймовірне», – розпочала своє вітальне слово Оксана Тимофіївна.
Усі присутні приєдналися до вітань та вручили ювілярці подарунки.
Іменинниця немало вдячних слів почула на свою адресу за гідно прожите життя, щиро дякувала гостям за теплі слова та зичила всім дожити до її років!