Головна Новини Жителька Почаєва б’є на сполох: “Каліки з-під Лаври торгують наркотиками”

Жителька Почаєва б’є на сполох: “Каліки з-під Лаври торгують наркотиками”

“Друга ночі, на Кременецькій несамовиті дівочі крики, на вулиці темно – навіть при бажанні допомогти чи хоча б зрозуміти, що коїться, ти нічого не можеш вдіяти. Залишається думати – чи це якась запізніла дівчина злякалась собаки, чи когось просто затягли в машину!
Любі мої почаївці, ви бачите, у що перетворилось це тихе містечко! Повно наркоманів, юродивих, криміналітету! Недавнє нічне відео з центру міста дуже показове. Каліки з-під Лаври торгують наркотиками. Наркомана ми зустріли в полі, російська мова – не місцевий. Таких прикладів зможу навести досить!
І все це сміття стягують сюди оті гіпнотизери, сектанти, діяльність яких давно пора заборонити як шкідницьку і шахрайську! Місто стає небезпечним, воно потроху перетворюється на колонію асоціальних елементів з кримінальним анамнезом!
А проте, Почаїв не має коштів, щоб навіть освітлювати вулиці в темну пору! Фокусники на горі не швидкі ділитися неоподаткованою грошвою, заробленою на Лаврі, яку вони взяли у міста готовенькою.
І нехай мені зараз хтось тявкне про “допомогу”, яку місто бачило за всі ці роки окупації! Нема її. Натомість є купа криміналітету, і кількість його росте! Може досить? Друзі, ми ж уже виросли цивілізаційно з дитячих казочок, карнавальних костюмів та магічних фокусів. Може варто поставити трохи на місця речі?? Скільки можна це терпіти?

P.S. Стурбованих кар’єрою своїх чоловіків матушок прошу в коментарях не з’являтися. Як і людей, що стоять на обліку в психлікарні чи відбувають службу на побігеньках у бородатих”, пише Зірка Шевченко в 

групі Хреновий Почаїв