Головна Новини Жителька Бережан виливала помиї на сквер імені героя Небесної Сотні

Жителька Бережан виливала помиї на сквер імені героя Небесної Сотні

Революція Гідності у листопаді 2013 – лютому 2014 роках… Щоразу при згадці тих подій серце мимоволі щемить.
З метою увіковічення пам’яті про людей, які трагічно загинули на Майдані у Києві, Бережанською міською радою облаштовано сквер імені Устима Голоднюка – молодого студента-героя Революції Гідності, котрий навчався у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».


Багато зусиль було докладено для того, щоб територія скверу виглядала привабливою. На жаль, часто люди замість того, щоб чимось допомогти, плюндрують працю інших.
Так, одна з місцевих мешканок, яка проживає у сусідньому будинку біля скверу Устима Голоднюка, регулярно виливала залишки їжі на клумби з посадженими декоративними рослинами.
Працівники Бережанської міської ради склали протокол про адміністративне правопорушення, проте, чи стане це уроком для інших, невідомо.
Сумно й боляче бачити людську байдужість, особливо в час, коли в державі триває війна, коли кількість загиблих героїв складає вже не сотню, а декілька тисяч хоробрих патріотів, котрі віддали життя за краще майбутнє для нас.


Допоки кожен не усвідомить власну відповідальність перед своєю громадою й Україною загалом, позитивних змін у суспільстві годі очікувати.
Перш за все цінуймо те, що маємо. Якщо кожен з нас докладе хоча б трохи зусиль, Бережани розквітнуть та стануть перспективним, економічно розвиненим містом.

Джерело: Бережанська міська рада