Головна Новини Жахливе вбивство африканського студента у Тернополі обростає новими деталями

Жахливе вбивство африканського студента у Тернополі обростає новими деталями

Жахливе вбивство африканського студента, що сталося позавчора (9 травня) у Тернополі, продовжує обростати несподіваними подробицями.

Правоохоронці оперативно встановили особу, на котру вказували усі наявні докази як на ймовірну убивцю, цією людиною виявилася… неповнолітня школярка Соломія із Глибочка. Наразі відомо, що своє 18-річчя їй доведеться зустрічати під ватрою у камері. Таке рішення прийняв суд, щоправда, залишивши можливість внести заставу в розмірі 315 000 гривень.

Як повідомили редакції сайту 0352.ua мешканці Глибочка, у селі всі глибоко приголомшені трагедією, і ніхто не розуміє, як таке могло статися, адже дівчина завжди поводилася зразково. Регулярно відвідувала церкву і показала себе “відмінницею” під час навчання у школі.

За попередньою інформацією, убитий африканець, студент ТНЕУ Ерітьє запросив дівчину до себе, в орендовану на мікрорайоні Дружба квартиру. А вже там сталася трагедія, про можливі причини якої поліція поки що інформації не розголошує.

Однокурсники Ерітьє, а також викладачі ТНЕУ, характеризують його, як дуже порядну та чесну людину. І теж не можуть збагнути, що могло призвести до страшної трагедії. Родичі покійного хочуть перевезти тіло юнака додому, в Конго, щоб поховати його на батьківщині.

Підозрювана пішла на контакт з правоохоронцямі та розповіла, що між нею і чорношкірим студентом виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Тому вона завдала ножове поранення іноземцю.