Головна Новини Експерти розповіли, чому не варто зберігати фото померлих родичів

Експерти розповіли, чому не варто зберігати фото померлих родичів

Наші фотографії несуть особливу енергетику. Відомо, що за допомогою знімків можна як допомогти людині, так і нашкодити. Саме тому з багатьма знімками слід дуже дбайливо поводитися, вважають експерти сайту znaj.ua

пала фотографія

Коли фотографія у рамці падає і розбивається, це віщує велике нещастя. Швидше за все, людині на фото загрожує серйозна небезпека. Зрозуміло, в тому випадку, якщо фотографія впала сама, без допомоги сторонніх.

Плями на фотографіях

У разі якщо на знімках з’явилися плями, це є ознакою серйозної хвороби. Варто звернути особливу увагу на мітки, які виникли на самому зображенні людини. Незрозумілі засвітки і спотворення обіцяють проблеми зі здоров’ям.

Фотографії померлих

Рекомендується зберігати подібні знімки окремо від фото живих людей. Бажано помістити їх в чорний пакет або папку. Якщо у тебе накопичилося багато фотографій, де померлі люди зображені разом з живими, варто відібрати ці знімки для окремого альбому.

Фото з похорону

Деякі люди роблять фотографії навіть на похоронах, щоб надалі мати можливість згадати про пережиті почуття. Такі знімки краще взагалі не робити, а якщо вони знаходяться в будинку, є сенс від них позбутися.

Розривати і спалювати фотографії

Навіть якщо на це є вагома причина, краще стримати запал і пустити свою енергію в мирне русло. Справа в тому, що фотографії тісним чином пов’язані з людьми, які на них зображені. Порвавши свій знімок, ти порушиш плавне життя і станеш більш вразливим для неприємностей.

Розміщувати свої фотографії на кухні

Багато фотолюбителів намагаються прикрасити особистими знімками буквально кожну стіну. Погодься, кухня — не місце для милування фотографіями, нехай навіть близьких людей. Краще повісити на кухонну стіну красиву картину з зображенням фруктів або квітів.

Фотографії недоброзичливців

Психологи радять прибрати куди подалі спільні фотографії з недоброзичливцями. Тобто не вставляй подібні знімки в рамки. Справа в тому, що енергетика цих людей, навіть через фотографії, може вплинути на твоє життя.