Головна Новини Дірки в черепі, розтрощена щелепа: рідні Юрія Семенюка впевнені, що 17 років...

Дірки в черепі, розтрощена щелепа: рідні Юрія Семенюка впевнені, що 17 років тому його вбили (Відео)

Страшна звістка сколихнула Тернопільщину. На смітнику виявили рештки зниклого 17 років тому піділтка – 15-річного Юрія Семенюка. Про те, де шукати хлопця і як усе трапилося розповів один із учасників тих страшних подій.

17 років тому кілька піділтків захотіли підзаробити і поцупити із недіючої ферми кольоровий метал. Однак сталося непоправне – одного із них вдарило струмом. Про це 17 років по тому, розповів односельчанину захмелілий Богдан. Чоловік додав, що вони намагалися робити штучне дихання, рятувати, та зрозумівши, що Юрій помер, налякалися, що подумають на них. Тож розділи хлопця, одяг спалили, а тіло закопали на смітнику. Чоловік щиро каявся і говорив, що не може більше жити з таким тягарем, каже, Юрій сниться йому, приходить до нього…

Наступного дня після п’яних одкровень Богдан налякався і втік. Відомо, що інші учасники подій – перебували за кордоном, повідомляють Надзвичайні новини.

Шокував ще один факт. Один із тих хлопців був добрим другом сім’ї, ба більше того, хрещеним доньки старшого брата Юри. Всі ці роки він бачив, як матір плаче, як шукає його. Бачив. що рідні ще сподіваються знайти Юрія живим і мовчав…

Рідні ж Юрія впенвнені, що того злозасного дня відбувся не нещасний випадок, як розповідав Богдан, а вбивство. Сестра загиблого каже, що вони бачили не хрозумілі дірки на черепі, ротрощену верхню щелепу. Дівчина має надію на експертів, які таки скажуть правду, що трапилося з хлопцем.