Головна Новини Дівчинка, якій перерізали горло в Кременці, зізналася, що закохана в свого кривдника

Дівчинка, якій перерізали горло в Кременці, зізналася, що закохана в свого кривдника

Дівчинка з Кременця, якій однолітки перерізали горло, зізналася, що закохана в свого кривдника. Як ми вже писали, дівчина якій перерізали горло підлітки вперше вийшла на люди, взявши участь у зйомках передачі “Один за всіх”.

До студії проекту прийшли мати й тітка дівчинки, яку намагалися згвалтувати двоє кращих друзів. Вони побили її кийками і перерізали горло розбитою пляшкою. Внаслідок чого Маші дивом вдалося вижити.

Але, як з’ясувалося, замість того, щоб домагатися справедливості в суді, мама понівеченої Маші взяла гроші від родичів одного з підозрюваних. Жінка навіть розписку написала, що претензій до підлітків не має. Що цікаво, при живій мамі та бабусі Марія виховувалася в інтернаті. Тепер батьки неповнолітніх катів запевняють, що дівчина сама чіплялася до хлопчиків, отже вона у всьому винна.

Шістнадцятирічна Марійка розповіла про події тої страшної ночі, коли підлітки розпивали алкоголь – пляшку горілки та пляшку вина на трьох. Мати та бабуся хлопців холоднокровно підтвердили, що їхні діти пили з Марійкою і звинуватили у всьому її – мовляв, вона оплатила “святкування”. Намагання хлопців вбити дівчинку вони пояснили тим, що ті “злякалися”.

Особливого драматизму історії додає те, що дівчинка на всю Україну заявила, що закохана в Максима, який холоднокровно перерізав їй горло, ледь не зачепивши сонну артерію, залишивши Марію за крок до смерті.

“Я хочу, щоб його відпустили, він не винний, я хочу його побачити! Я на нього обіди ніякої не маю!”, – емоційно викрикувала Марія.

“Ти себе чуєш? Ти шию свою бачиш? Навіть я на нього образу  маю за твою шию”, – не стримався ведучий Михайло Присяжнюк.

Дівчину ознайомили із матеріалами справами, де Максим, коханий хлопець Марії, дійсно виконав прохання свого друга Дениса, який душив її, взяв шматок скла і перерізав їй горло. Навіть побачивши шокуючі зізнання свого коханого, дівчина сказала, що винна у всьому сама і не хоче ломати життя Максимові.

Резонансна програма показала, що дівчинка продовжує довіряти своєму кривднику, відтак страждає зараз більше  від сердечних мук, аніж від фізичних пошкоджень, яких їй завдали однолітки.