Головна Новини Дружина Віктора Павліка зробила резонансну заяву: “…уявляю біля себе молодого хлопця”

Дружина Віктора Павліка зробила резонансну заяву: “…уявляю біля себе молодого хлопця”

27-річна українська блогер Катя Репяхова разом з чоловіком Віктором Павликом дала інтерв’ю для розважального жіночого журналу “Отдохни”. У ньому пара зробила кілька важливих зізнань.

Популярна блогер і дружина виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася з підписниками, що у продаж надійшов журнал “Отдохни”. Зіркова пара не тільки дала інтерв’ю для видання – співак також прикрасив обкладинку січневого випуску.

Віктор Павлік потрапив на обкладинку глянцю.

Головною темою журналу стала поява на світ молодшого сина артиста Мішеньки. Репяхова зізналася, що ініціатором появи дитини стала вона – на той момент у Віктора вже було троє дітей і він “не дуже поспішав”, тому молодій дружині довелося взяти ініціативу у свої руки.

Блогер додала, що поява хлопчика сильно змінила їхнє життя і зараз всі плани будуються виключно з урахуванням режиму та інтересів Міші. При цьому Катя підкреслила, що в сім’ї чітко розподілені обов’язки, завдяки чому між закоханими не виникає конфліктів.

Справлятися з маленькою дитиною допомагають і звички пари. Репяхова зізналася, що вони з чоловіком – дуже домашні люди, тому знаходження з сином 24/7 не засмутило їх.

“Віктор Франкович – дуже хороший тато. Я не уявляю поруч з собою молодого хлопця, який би хотів погуляти або сходити з друзями випити пива”, – посміялася блогер.

Подружжя зазначило, що вже похрестили свого 6-місячного малюка і не бояться показувати його людям, адже він – дуже комунікабельна дитина. Також Віктор Павлік заявив, що молода дружина “молода і активна”.

“Завдяки дружині я позбувся шкідливих звичок, став сім’янином, хоча раніше любив гульнути. У мене зараз друга молодість. Люди, які давно мене не бачили, кажуть при зустрічі: “Ого, ти так молодо виглядаєш!”А потім додають:” А! Молода дружина! Зрозуміло”, – пожартував співак.