Головна Новини Другокласники у тернопільській школі навчаються при тринадцяти градусах тепла?

Другокласники у тернопільській школі навчаються при тринадцяти градусах тепла?

Батьки другокласників Тернопільської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів №10 звернулися до редакції сайту “Реально” із проханням опублікувати відкрите звернення до директора навчального закладу. Як стверджуюь батьки школярів, вже другий рік діти навчаються у жахливих температурних умовах – у класі температура повітря становить 13-14 градусів.  Як кажуть батки, вже неодноразово зверталися до дирекції з проханням вирішити цю проблему, але результатів не бачать.

“Директору Тернопільської
загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів №10
Горбонісу О.Т.
від батьків учнів 2 класу
Тернопільської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів №10

Шановний Олеже Тарасовичу!

Враховуючи те, що Тернопільська загальноосвітня школа №10 була заснована у 80-ті роки на вул. Лесі Українки, 3А в м. Тернополі та станом на сьогоднішній день заміна системи теплопостачання не проводилась. За діючими нормами, термін служби чавунних радіаторів становить 30-40 років (при закритих схемах) і 15-30 років (при відкритих схемах), ми батьки учнів 2 класу розуміючи про те що будь-які роботи з опалювальними системами проводяться в міжопалювальний період (окрім аварійних випадків), для належного утримання, експлуатації та відновлення всього комплексу інженерних комунікацій та конструкцій, які повинні працювати з метою забезпечення належного температурного режиму, просимо Вас, як розпорядника коштів звернутися в управління освіти і науки Тернопільської міської ради стосовно виділення відповідних коштів з міського бюджету на 2018р. на виконання вищевказаних робіт”.

Якщо дирекція навчального закладу може прокоментувати ситуацію, що склалася, просимо написати нам. Ваша позиція обов’язково буде оприлюднена на нашому сайті.