Головна Новини Дрифт TESLA від “ЕЛЕКТРОКАР”

Дрифт TESLA від “ЕЛЕКТРОКАР”

29 вересня компанія «Електрокар» стала партнером драйвового заходу – автомобільних змагань «Gymkhana 3» який організовував Автоклуб «Race Club Ternopil». Змагання проходили на території Тернопільського аеропорту.

Під час заходу були представлені наступні моделі:  Nіssan Leaf, Chevrolet Gold, Tesla. Це найпопулярніші електромобілі в Україні. Велику увагу привернув електромобіль марки Tesla, який показово дрифтував і викликав неабиякий ажіотаж і вибухові емоції  серед глядачів та учасників змагань.

Представивши дані авто на змаганнях,  фахівці фірми хотіли показати, що кожна людина  може придбати електромобіль, який відповідає всім вимогам часу. Це значно економить сімейний бюджет, оскільки  ціни на газ і бензин постійно зростають, а також  зберігає чистоту довкілля. Компанія «Електрокар», що знаходиться на вул. Будного ,32 – Ваш надійний партнер в імпорті автомобілів з США. Висока професійна підготовка і великий досвід фахівців фірми заощадять ваш час та гроші. Компанія надає повний спектр послуг щодо придбання та доставки якісних  автомобілів з США, а також іде повний супровід аж до реєстрації в сервісному центрі МВС.

Останнім часом в світі все більш популярними стають електромобілі . Адже з таким авто Ви не лише щодня економите кошти, а й турбуєтесь про навколишнє середовище. Тому компанія «Електрокар» допоможе обрати та купити у США авто, про яке Ви давно мріяли: фахівці оберуть  та оглянуть  машину, подбають  про її доставку в Україну та розмитнення. При цьому, постійно залишаються  на зв’язку з клієнтом, інформуючи про всі етапи пошуку автомобіля.

З урахуванням великої кількості замовлень, фахівці фірми максимально швидко можуть укомплектувати контейнер і доставити ваше авто в Україну. Весь процес і відповідальність від пошуку авто до постановки на облік компанія бере на себе, Ви не витрачаєте ні Ваш час, який коштує грошей, ні Ваші нерви. Працівники стараються, щоб був задоволений кожен клієнт.

Завжди Вас раді бачити за адресою:

м. Тернопіль,вул. С.Будного, 32 Телефон: +38 (096) 822-67-10 email: officeelectrocar@gmail.com