Головна Новини До 200 людей в одному закладі: провели рейд нічними клубами Тернополя

До 200 людей в одному закладі: провели рейд нічними клубами Тернополя

У розважальних закладах Тернополя поліціянти і муніципальні інспектори влаштували рейд. Вони перевіряють, чи дотримуються там правил карантину, визначених постановою Кабміну.

Минулими вихідними ряд порушень зафіксували у нічних клубах і ресторанах міста. Попри заборону ці заклади продовжували роботу після 24.00, а їхні відвідувачі нехтували усіма вимогами карантину, пише ЗЗ.

“Ми належимо до помаранчевої карантинної зони, яка передбачає ряд обмежень. Ми з розумінням ставимося до людей. Коли є значні правопорушення ми робимо попередження, стараємося свою роботу проводити профілактично. Ми побачили у п’яти закладах міста Тернополя скупчення людей, в окремих місцях — до двісті осіб.  Перевірки проводилися після 24.00. Було дуже багато людей у нетверезому стані. Ми будемо продовжувати таку саму роботу і протягом тижня”, – зазначив начальник міського відділу поліції Сергій Осадца. 

У разі виявлення порушень керівників розважальних закладів притягуватимуть до відповідальності. Порушникам загрожує стаття 325 Кримінального кодексу України, що передбачає штраф від тисячі до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі до трьох років.

Читають також: Порушникам вимкнуть воду, світло і газ: у Тернополі посилюють карантин