Головна Новини До “швидкої” на ношах: у Зарубинцях швидка не змогла доїхати на...

До “швидкої” на ношах: у Зарубинцях швидка не змогла доїхати на виклик

Минулих вихідних рятувальники двічі визволяли автомобілі екстреної медичної допомоги та авто «Укрпошти» зі снігового замету

21 січня о 18:00 у с. Іванчани Збаразької територіальної громади Тернопільського району черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління здійснено буксирування зі снігового перемету на проїжджу частину дороги автомобіля «CITROEN BERLINGO», що перевозив працівників «Укрпошти». На момент буксирування в автомобілі знаходились дві особи та поштовий вантаж.

23 січня о 01:26 у с. Кривчики Вишнівецької територіальної громади Кременецького району черговим караулом місцевої пожежної команди смт Вишнівець проведено буксирування карети екстреної медичної допомоги, що прямувала на виклик, зі снігового замету на проїжджу частину дороги.

О 19:47 поблизу с. Зарубинці Збаразької територіальної громади Тернопільського району черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління спільно з працівникам швидкої допомоги та поліції здійснено транспортування (рятування) на ношах із лісового масиву до автомобіля екстреної медичної допомоги місцевого громадянина, 1956 року народження, що потребував медичної допомоги. Також проведено буксирування автомобіля «швидкої» з польової дороги на дорогу з твердим покриттям.