Головна Новини До діток у будинках сімейного типу завітав Миколай на пожежній машині (Фото)

До діток у будинках сімейного типу завітав Миколай на пожежній машині (Фото)

Миколай

За доброю традицією, напередодні Дня Святого Миколая, тернопільські рятувальники привітали малюків зі святом. У супроводі помічників ельфів-рятувальників Святий Миколай відвідав дитячі будинки сімейного типу Тернопільського району, де, окрім власних, родини виховують також прийомних дітей.

Діти були в захваті, адже вперше побачили в себе на подвір’ї улюблених героїв, що приїхали до них на справжнісінькій пожежній машині.

Разом із казковими гостями діти брали участь у вікторинах, розгадували загадки, розповідали віршики та дізнавались багато цікавого й корисного. З величезним захопленням малюки розглядали пожежну машину, а ельфи-рятувальники охоче демонстрували їм спеціальне обладнання та розповідали про його призначення.

Справжньою родзинкою зустрічі стала собака-рятувальниця Фіона. Чотирилапа красуня дозволяла маленьким учасникам свята все – її годували, обіймали, гладили, приміряли прикраси, фотографувались. На завершення свята чарівний Миколай-рятувальник вручив діткам солодкі подарунки.

У підсумку всі учасники святкового дійства отримали величезний заряд позитивних емоцій, а на дитячих обличчях ще довго сяяли щасливі посмішки.