Головна Новини “Дорогою смерті” обмежили проїзд?

“Дорогою смерті” обмежили проїзд?

dorogaДорожники розпочали роботи з середнього поточного ремонту на автомобільній дорозі Н-02 Львів-Тернопіль на ділянці км 68-км 72 обхід м. Золочів.

Рух транспорту на цій ділянці здійснюватиметься у реверсному режимі.

Служба автомобільних доріг у Львівській області вибачається за тимчасові незручностсті.

Нагадаємо, попередньо дорожниками проведено підготовчі роботи.

На існуючий старій поверхні дороги щебенево-піщаною сумішшю були засипані ямки глибиною  до 20 см, після чого  фрезою, яка розпушили і вимішали старе покриття з щебенем та піском, зпрофілювали та вирівняли поверхню дороги, утрамбувавши катком для забезпечення безпечного проїзду.

Застосування німецьких технологій на етапі підготовчих робіт дозволило використати для проведення ремонтних робіт старе  дорожне покриття.

Нагадаємо, повністю ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування  буде завершено наприкінці 2015 року.

Такими є умови договору, укладеного між Службою автомобільних робіт у Львівській області та ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Після завершення середнього дрібного ремонту планується відновити зношені верхні шари асфальтобетонних покриттів (у тому числі з вирівнюванням поздовжного та поперечного профілю).

3-4 квітня на вищевказаній ділянці дороги ТзОВ «Техно-Буд-Центр» розпочав фрезерування покриття та посилення щебеневої основи. Це дозволило забезпечити проїзд  для автомобільного транспорту ділянкою на період проведення підготовчих робіт.

Дорожники протягом квітня також  влаштували дренажі для забезпечення водоскиду з дорожнього полотна, адже під ним пульсували джерела води.

Проектом постанови Кабміну на  фінансування ремонтних робіт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів в 2015 році передбачено виділити 12 млн. 200 тис.  грн.

Дана постанова ще не затверджена, але роботи виконуються згідно договору.

Ремонтні роботи на ділянки дороги Львів -Тернопіль обхід м. Золочів розпочато в жовтні 2014 року за кошти державного бюджету.

Ділянку дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів збудовано у 1983 році. Капітального ремонту не проводили.

Відео Дивись Інфо