Головна Новини Дороги області продовжують ремонтувати. У «БМБУД» розповіли, які та де роботи виконують

Дороги області продовжують ремонтувати. У «БМБУД» розповіли, які та де роботи виконують

Ліквідація ямковості та поточні середні ремонти доріг – саме такими видами робіт впродовж місяця займаються працівники ТОВ «БМБУД». Нагадаємо, компанія наразі оновлює автошляхи здебільшого на території Тернопільської області та Прикарпаття.

Щодо ямкового ремонту, то наразі спеціалісти працюють струменевим методом та методом гарячого просочування в напрямках:

Т-14-17 Куровичі-Рогатин;

С090605 Вістова-Грабівка;

С201323 Юстинівка-Галич-Сатанів;

Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів;

T-14-19 Миколаїв-Жидачів-Калуш;

Р-43 Тернопіль-Збараж-Ланівці.

Днями спеціалісти «БМБУД» завершили регенерацію покриття на С200202 Іванків-Гермаківка (Борщівський район). Там триває поточний середній ремонт дороги. Наразі спеціалісти влаштовують шар асфальтобетону.

Працюють фахівці компанії «БМБУД» і на дорозі, яка пролягає через села Мар’янівка, Йосипівка та Настасів (Від М-19 – Мишковичі – Дружба). Там запланована регенерація покриття та вирівнюючий шар асфальтобетону.

Триває також ремонт дороги С200207 Кудринці-Вільховець – наразі там виконують регенерацію покриття. Днями розпочали роботу і на вулиці Українській, в Ланівцях. Також наші спеціалісти працюють у Хоросткові на вулицях Івасюка та Вишневій, і на вулиці Лисенка в Гусятині. У вищезгаданих населених пунктах виконують поточний середній ремонт доріг.

Зауважимо, зазвичай під час виконання поточних середніх ремонтів доріг, спеціалісти «БМБУД» влаштовують вирівнюючий шар асфальтобетону, висотою 6 см.