Головна Новини Донька тернопільського нардепа займає високу посаду і готується стати прокурором

Донька тернопільського нардепа займає високу посаду і готується стати прокурором

Тернопільська чиновниця та донька депутата Ігора Побера стала героїнею програми “Гроші”. У свої 24 роки вона вже працює на престижній і дуже важливій посаді.

“Ми зараз знаходимося в головному територіальному управлінні юстиції в Тернопільській області, я працюю у відділі примусового виконання рішень”, – каже вона. Окрім цього, дівчина донька народного депутата України –  Ігоря Побера. Вона без 5 хвилин прокурор.

“В майбутньому планую ввійти в органи прокуратури. Оскільки пройшла вже відкритий конкурс. Результати вже оприлюднені, надіюсь, що спецперевірка пройде успішно”, – розповідає дівчина.

Ексклюзивно для програми “Гроші” вона погодилась показати своє життя та оселю “Це моя кімната, це моя гардеробна. Улюблена частина в цій квартирі”, – похвалилася Ілона Побер.

На камеру вона показала свої сукні, але каже, що дизайнерських на кшталт Dolce & Gabbana поки не має. “Dolce & Gabbana, на жаль, немає. Можливо, колись будуть”, – каже вона.

Ілона запевняє, впливовий тато ніколи не намагався посприяти її кар’єрі. “Він не сприяв, оскільки не було в тому потреби. Так як в мене виходить здобувати самій, як освіту, так і кар’єру”, – пояснює донька депутата.

Підтверджує це і сам народний обранець. Він зізнається, що одразу після закінчення Ілоною університету, він мав можливість працевлаштувати доньку “На той момент я скажу по секрету, я міг домовитися, щоб її взяли в прокуратуру”, – пояснює він.