Головна Новини Дихайте, ніби родите дитину: на Тернопільщині дві відьми-шахрайки влаштували екстрасенсорне шоу

Дихайте, ніби родите дитину: на Тернопільщині дві відьми-шахрайки влаштували екстрасенсорне шоу

На Тернопільщині міліція затримала двох ворожок-аферисток. Жінки їздили по селах, нібито для того, щоб купувати у людей горіхи. Насправдіж вигадували для селян різноманітні прокляття, пороби. Тоді ж і вигадуали ритуали, щоб вигнати нечисть з хати і очистити карму. Насправді ж горе-ворожки крали у людей гроші.

Постражадала жінка пенсійного віку розповіла у відділку поліції як відбувався ритуал:

“Вона з мене зняла хустину. В неї замотала яйце і дала мені його в руки. Далі поставила доньку за мною і поставила її руку мені на плечі, а за донькою – чоловіка, і теж поставила його руку доньці на плечі. І каже мені ви дихайте так, як колись ви родили дітей…”, – розповіли у Надзвичайних новинах.

Це зараз розповідаючи про пережите, жінки сміються. Коли ж на подвір’я до них завітали незнайомки було не до жартів. Адже жінки їх дуже налякали. Почали розповідати про якісь проблеми, а ще про те, що в їхній оселі водиться нечиста сила. Пообіцяли допомогти зняти пороби з сім’ї.

Одна із шахрайок розповіла, що пороби знімали за допомогою свяченої води і яйця. Ворожки розіграли перед довірливими сільськими жінками цілий спектакль. І лише чоловік, господар сімейства, запідозрив обман.

“Я приходжу, дивлюсь на столі вже стоїть ніж, свячена вода, яйце. Все готове до зняття поробів. Далі жінка почала сильно дихати на те яйце. Після того та ворожка бере ніж, розбиває те яйце. і каже, що там є засушена ящірка…”

Пенсіонер спробував зупинити цю виставу, але шахрайки нахабно вигнали його з кімнати. І поспішили з вердиктом, кажучи, що у всіх бідах та хворобах у родині винні гроші. І змусили жінок вийняти усі заощадження, щоб очистити усі сімейні кошти, кажучи, що сім’ї пороблено на смерть. Отримавши всю готівку, а це більше 20 тисяч гривень, шахрайки поспіили на вихід. А “зурочені” отямились лише за кілька годин. Зрозумівши, що їх обікрали, поспішили викликати поліцію.

Невдовзі правоохоронці таки знайшли ворожок-аферисток. В поліції припускають жінки з таким екстрасенсорним шоу гастролюють давно і ошукали вже не одну родину.

Як з’ясувалося, горе-ворожки – жительки Сумської області, пересуваються на власному автомобілі, та дурять селян Тернопільської, Волинської та Рівненської областей. За такі шахрайські дії ворожкам світить до трьох років позбавлення волі.