Головна Новини Директором архіву став Федір Полянський

Директором архіву став Федір Полянський

11667339_926294570742859_4204144594210371028_nСьогодні представили директора Тернопільського обласного державного архіву. Ним став Федір Плянський. 

“Предаставив сьогодні нового директора архівної установи області Федора Полянського – кандидата історичних наук, викладача Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, доцента, головного редактора всеукраїнського наукового журналу «Мандрівець».

Разом з керівництвом будівельного підприємства ПМП-12 Тернопільбуд – організації виконання робіт у новому приміщенні архіву, відвідали славнозвісний «довгобуд», який розташований на масиві «Дружба» у Тернополі та оглянули стан виконаного у попередні роки.
Гостра проблема із водовідведенням, мережі проходять в середині приміщення і у зимовий період труби замерзають. Необхідно терміново провести модернізацію, зробити електрообігрів труб за новітніми технологіями, що дасть можливість запобігти їх руйнації, а відтак затопленню приміщень під час дощів.Вирішення питання взято на контроль обласної державної адміністрації.
Покладаємо на нового керівника великі надії” – прокоментував подію Віктор Шумада.