Головна Новини ДИЗАЙН СУЧАСНИХ ВІДКАТНИХ ВОРІТ ДЛЯ БУДИНКУ — ВИВЧАЄМО ПРИКЛАДИ ВИГОТОВЛЕННЯ АВТОМАТИЧНИХ ВИЇЗНИХ...

ДИЗАЙН СУЧАСНИХ ВІДКАТНИХ ВОРІТ ДЛЯ БУДИНКУ — ВИВЧАЄМО ПРИКЛАДИ ВИГОТОВЛЕННЯ АВТОМАТИЧНИХ ВИЇЗНИХ СИСТЕМ У ЛЬВОВІ РАЗОМ З ФАХІВЦЯМИ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

На даний момент немає нічого простішого, ніж замовити якісну вуличну огорожу для приватного будинку. Сучасне виробництво вуличних воріт впроваджує технології, що дозволяють створити високоякісне довговічний виріб. Мова йде не тільки про матеріали, які застосовуються в створенні моделей преміум-сегмента, але й функціонал. Наприклад, товар може бути призначений для експлуатації в промислових умовах, і тоді вимоги до нього збільшуються. Вироби, призначені для приватних володінь і котеджів, також повинні мати високі показники безпеки, міцності матеріалів і мати сертифікат контролю якості. З цієї причини, «Брама Маркет» рекомендує встановити ворота у Львові від кращих європейських брендів. Ми надаємо високу якість сервісу і допомагаємо підібрати ту модель, яка відповідає індивідуальним вимогам замовника. У нашому онлайн-каталозі представлені відкатні та розпашні в’їзні системи, дизайн яких покупець може підібрати самостійно або скористатися послугами дизайнера. Давайте дізнаємося, чим відрізняються відкатні і розпашні конструкції, а також який зовнішній вигляд вони можуть мати.

ЯК ВИБРАТИ ВОРОТА ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ?

Системи розпашного типу можуть відкриватися як всередину ділянки, так і назовні (напрямок на розсуд клієнта). Однак, це вимагає велику кількість вільного простору в тій області, де має відбуватися відкриття стулок. У той же час, відкатні моделі економлять місце, так як полотно знаходиться за основним профілем і відкривається в бік над рівнем фундаменту. Для додаткового комфорту в процесі використання виріб оснащується електричним приводом, а найпопулярнішими з них є: Nice, FAAC, CAME та DOORHAN. Подивитися, яку автоматику можуть мати ворота в’їзні з відкатним типом відкриття можна тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/1793282

ЯКИЙ ДИЗАЙН МОЖУТЬ МАТИ СУЧАСНІ ВОРОТА ДЛЯ КОТЕДЖУ: КОВКА АБО ПРОФНАСТИЛ? 

  • Для початку варто відштовхуватися від матеріалу, з якого створюється товар, а також стиль фасаду будівлі. Навіть зараз на піку популярності залишаються в’їзні конструкції з елементами ковки, виготовлені ковалями з металу вручну в справжніх кузнях. Така продукція також може бути оснащена електричним приводом, щоб зробити зручним повсякденне використання. Створити ворота вуличні, які стануть втіленням ідей замовника, допоможе дизайнер, а майстри приступлять до роботи після затвердження проекту. Завдяки цьому, зовнішній вигляд товару буде унікальним, на відміну від масового заводського виробництва. Також коваль може вручну за допомогою пензлика надати окремим елементам конструкції ефект старовини в наступних кольорах: зелень, мідь, золото і срібло.
  • Відкатні ворота з профнастилу теж виробляються в широкому асортименті, включаючи можливість прикрасити їх елементами ручної роботи. На вибір надається палітра відтінків RAL, серед яких знайдеться варіант, здатний задовольнити вимоги замовника. Оснащується електроприводом або відкривається вручну, а також можна додати хвіртку. Форма профілю може бути класичною прямою або закругленою зверху, а саме полотно мати різні вставки або прикрашатися орнаментами. Деякі виробники дають можливість вибрати полотно, яке буде виготовлено таким чином, щоб воно імітувати натуральне дерево. Таке рішення поєднується з великою кількістю архітектурних напрямків і здатне влитися практично в будь-який екстер’єр.

ДЕ ЗАМОВИТИ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА У ДВІР?

Ми пропонуємо своїм клієнтам можливість стати власниками надійного і довговічного виробу, якість якого підтверджується міжнародними сертифікатами. Якщо у вас є питання, то звертайтеся за допомогою в «БРАМА МАРКЕТ Львів», де менеджери нададуть безкоштовну консультацію. Знайти нас можливо за адресою: вул. Городоцька, 286 Б. Також телефонуйте, щоб отримати додаткову інформацію за телефонами: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14. Розрахунок вартості продукції і доставка здійснюються безкоштовно!