Головна Новини Дивовижний талант: син священника з Тернопільщини з пластиліну ліпить техніку

Дивовижний талант: син священника з Тернопільщини з пластиліну ліпить техніку

Талановитий хлопчик живе в селі Синівці Лановецького району. Незважаючи на юний вік, син священика виліплює з пластиліну реалістичні фігури, повідомляє «Ternopil24». Про талант дитини розповів місцевий священик Олексій Філюк.

Ілля Сіверський з пластиліну полюбляє конструювати різноманітну техніку. Олексій Філюк на своїй сторінці в соціальній мережі продемонстрував декілька робіт хлопчика.

На думку священика-блогера, в майбутньому Ілля Сіверський стане відомим скульптуром чи конструктором.

Варто додати, що своїми незвичними роботами може похизуватися і Кирило Богданюк – молодий художник з Тернополя. Хлопець лише за допомогою гарячої праски та воскових олівців створює справжні шедеври.

Кирило Богданюк має вроджену ваду, проте це абсолютно не перешкоджає йому малювати. Ось уже більше 6 років він практикує техніку – енкаустику (малювання розплавленим воском). Варто додати, що художників, які займаються цією технікою є дуже мало.

Кирило Богданюк розповів, що з раннього дитинства мріяв займатися малюванням, однак вчителі не вірили в його талант. Хлопчик з образотворчого мистецтва завжди мав двійки, оскільки через особливість не міг тримати в руках пензля. З часом Кирило Богданюк своїм прикладом доказав, що в житті можливе все. Тепер він не лише створює дивовижні картини та проводить майстер-класи для бажаючих, а й заробляє цим собі на хліб.

Також художник в якості волонтера відвідує інтернати і вчить дітей малювати за допомогою незвичних засобів. Усі, хто відвідує майстер-класи, в захваті від техніки, адже з нею може малювати кожен навіть той, хто раніше не займався малюванням. Для того, щоб вийшла картина, праска повинна бути розігрітою, адже віск топиться лише при високій температурі. На дно праски наноситься фарба, якою і створюються узори.