Головна Новини Де купити оригінальний кондиціонер від перевіреного виробника?

Де купити оригінальний кондиціонер від перевіреного виробника?

Купівля вартісної кліматичної техніки у неперевірених місцях — завжди ризик. Можна натрапити на недобросовісних продавців, які видають неякісні підробки за оригінальну продукцію відомих виробників. Щоб не потрапити в халепу й уникнути контактів із шахраями, варто робити покупки тільки у магазинах з доброю репутацією та хорошими відгуками. Такі рітейлери співпрацюють з популярними брендами кондиціонерів і продають їхні розробки з гарантією та сертифікатами, які підтверджують якість.

Замовити оригінальний кондиціонер LG можна за посиланням https://www.moyo.ua/bt/klimaticheskaya-tekh/kondicionery/lg/. Переконатися, що це справді продукт топової компанії дозволяють такі ознаки:

  • наявність на сайті якісних фотознімків, на яких видно конструкцію кондиціонерів та їхню комплектацію;
  • вартість, яка відповідає офіційній ціні, заявленій виробником;
  • доступ до багатомовних електронних інструкцій з експлуатації;
  • фірмова довготривала гарантія на звичайні та інверторні компресори.

Переваги придбання кондиціонерів у Moyo
П’ять аргументів на користь купівлі якісних систем кондиціонування у мережі Moyo.ua.

  • Широкий вибір

Асортимент кліматичних приладів вражає розмаїттям. Для замовлення доступна величезна кількість кондиціонерів з демократичними цінниками. Наприклад, до бюджетного сегмента належить доступний тутhttps://www.moyo.ua/bt/klimaticheskaya-tekh/kondicionery/neoclima/ кондиціонер Neoclima, Ardesto або Leberg.

  • Можливість повернення

Замовлений пристрій можна повернути у разі виявлення браку, а також в інших ситуаціях, передбачених законодавством України. У покупця є 14 днів, щоб вирішити, залишити товар чи здати назад до магазину. 

  • Послуга монтажу

Під час купівлі кондиціонерів у Moyo можна також оформити послугу їхнього монтажу. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть швидко та якісно встановити кліматичну техніку у зручний для покупця час. 

  • Додаткові послуги

На сайті доступна послуга екстра заміни. Користувачі, які її оплатили, можуть розраховувати на заміну несправного кондиціонера на новий у випадках, передбачених офіційною гарантією. Також можна купити додаткове розширене гарантійне обслуговування тривалістю декілька років.

  • Швидке і зручне доставляння

Велику побутову техніку (у тому числі — кондиціонери) Moyo доставляє власними силами або за допомогою поштових сервісів. Можливий самовивіз або доставлення до дверей кур’єрською службою. 

Купити кондиціонер у Moyo дешевше можна завдяки акціям, програмі лояльності та промокодам.