Головна Новини Два тижні не відчиняла двері: у Тернополі із замкненої квартири визволяли пенсіонерку

Два тижні не відчиняла двері: у Тернополі із замкненої квартири визволяли пенсіонерку

У Тернополі патрульні поліцейські визволили пенсіонерку, яка була у зачиненій квартирі і самостійно не могла її відкрити і вийти. Допомагали у цьому поліцейським рятувальники. Про це повідомила речниця Патрульної поліції Тернопільщини Катерина Метельська, повідомляє Суспільне.

За словами, про те, що жінка не відчиняє двері та не виходить на зв’язок протягом двох тижнів, правоохоронці повідомила 81 сусідка.

Поліцейські та рятувальники допомогли пенсіонерці

Поліцейські та рятувальники допомогли пенсіонерці. Фото: Патрульна поліція Тернопільщини

Пенсіонерці, яку визволяли з квартири – 81 рік.

“Патрульні вирушили за вказаною адресою. Підійшли до квартири та намагалися зв’язатися з її мешканкою через зачинені двері, проте не отримали відповіді. Після цього інспектори намагалися проникнути до квартири, але з’ясували, що двері зачинені зсередини. Патрульні викликали рятувальників на допомогу та повідомили про подію медиків. За кілька хвилин на місце прибули рятувальники, які допомогли патрульним потрапити до квартири через вікно на другому поверсі. У помешканні правоохоронці знайшли знесилену пенсіонерку, яка ледь могла говорити. Інспектори напоїли бабусю водою та допомогли медикам транспортувати її до карети швидкої допомоги. Лікарі жінку госпіталізували”, – каже Катерина Метельська.

Патрульні Михайло Круцько та Олеся Слюсарчук , які допомогли жінці