Головна Новини Гість зі столиці тероризує тернополян

Гість зі столиці тероризує тернополян

Після того, як в одній із багатоповерхівок Тернополя, на вулиці Миру оселився киянин, почалися проблеми. Як розповідають сусіди, чоловік орендує квартиру. Господиня оселі перебуває за кордоном.

Чоловік, за словами сусідів, поводиться неадекватно. Часто голосно вмикає музику, особливо у нічний час, хамить. А сам горе-сусід у свою чергу теж скаржиться в поліцію на сусідів. Він стверджує, що вони до нього увесь час стукають, навіть були спроби зламати двері в квартирі.

Правоохоронці перевіряють особу дебошира. Наразі відомо,  що він – житель столиці, 1958 року народження. Сусідка, котра працювала медиком, запевняє, що чоловік страждає на психічні розлади.

“На даний час законних підстав проникнути до помешкання, яке орендує житель Київщини, у нас немає, а чоловік дверей не відчиняє. Власниця квартири перебуває за кордоном, тому отримати заяву про примусове виселення квартиранта не можемо. На виклики людей реагуємо, щодо порушника складено адміністративні протоколи за статтями 182 КУАП -порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях та 183 КУАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Також вживаються заходи щодо відправлення жителя Київщини на примусове лікування та виселення його з квартири”, – повідомили у поліції.