Головна Новини Головний санітарний лікар говорить неправду про виплату зарплати медикам

Головний санітарний лікар говорить неправду про виплату зарплати медикам

Минулого тижня голова Кременецької райради Володимир Стефанський брав участь у відомій телепередачі “Право на владу”. Там чоловік озвучив, що на Кременеччині існують великі проблеми із виплатою заробітних плат медикам, не кажучи вже й про обіцяні надбавки.

Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко запевнив, що кошти от-от надійдуть. Сьогодні пан Стефанський повідомив нові дані. Він написав у ФБ про те, що журналісти “1+1” цікавилися, чи щось змінилося після виходу передачі та чи виплатили кошти медикам. На що чоловік відповів, що ні, мовляв, заборгованість є ще й за березень.

“Патова ситуація . Вчора до мене зателефонували з програми “Право на владу” 1+1. Журналісти цікавилися – чи після моєї участі у передачі змінилася ситуація із зарплатами медикам лікарень району. Оскільки змін жодних, то ця тема була озвучена в студії як пряме запитання заступнику міністра Охорони здоров’я Ляшко.Він відповів – кошти знайдено і пішли в лікарні. Або його неправильно інформують, або він свідомо дає недостовірну інформацію. Мушу константувати – медики мають заборгованості за березень, позиція санітарного лікаря незрозуміла. Сподіваюся на вирішення озвучених мною проблем”, – написав Володимир Стефанський.