Головна Новини Головний підозрюваний у вбивстві Ірини Мукоїд знущався над тваринами і знімав усе...

Головний підозрюваний у вбивстві Ірини Мукоїд знущався над тваринами і знімав усе на відео

Про трагедію у Вишнівці Збаразького району останні два тижні говорить не лише усе Тернопілля, але й Україна.
Справа доволі заплутана – поліція впевнена, що головний підозрюваний (16-річний Василь Гнатюк із села Дзвиняча) винен у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїд, пишуть Тернополяни.
Та місцеві переконані – хлопця просто залякали і погрожували, тому й змусили зізнатися. Громада навіть викликала екстрасенсів для встановлення істини. Однак, днями “сплили” цікаві подробиці минулого цього парубка, які змушують задуматись…
Виявляється, хлопець не такий вже і святий, яким його описують рідні. Мовляв, він вже не раз потрапляв у поле зору поліції через знущання над тваринами. Відомо, що його жертвами ставали собаки й коти, розправу над якими він знімав на мобільний телефон й згодом поширював у мережі Інтернет. А ще, що цікаво, на перший погляд тихого і навіть дещо боязкого хлопця підозрюють і у крадіжці автомобіля, де кримінальне провадження у справі ще не закрито.
Односельці Василя Гнатюка не на камеру кажуть, що сім’я, у якій він зростав, далека від зразкової. Батько рідко буває тверезим, а матір – ще та любителька поскандалити, у розмові з іншими не добирає слів, вживає ненормативну лексику. Жителі села додають, що і сам підозрюваний є жорстоким, особливо коли вип’є. А алкоголь підліток вживає з раннього віку, вперше хлопця побачили у нетверезому стані, коли йому ледь виповнилося 13.
Аналізувати і робити висновки – справа правоохоронців та суддів, але вищезгадані факти точно свідчать про одне – підліток агресивний, погано вихований та «любить пригоди», тут і екстрасенсів кликати не варто. Якщо вину доведуть, йому доведеться відповідати за скоєне – хлопцю «світить» чималий строк.