Головна Новини “Головний лікар просив, викривати “паршивих овець” бо вони кидають чорну тінь на...

“Головний лікар просив, викривати “паршивих овець” бо вони кидають чорну тінь на весь колектив лікарні” – Володимир Кулак

Тема, яка була піднята минулого тижня радником голови Тернопільської ОДА Володимиром Кулаком про збір коштів в онкологічній лікарні отримала своє продовження. 

“Продовження понеділкової “теми”, про збір коштів в онколікарні.. Було дуже багато емоцій зі всіх сторін.. І от сьогодні відбулась годинна зустріч нарада, з головним лікарем онкологічної лікарні, для початку провели її на нейтральній території в кабінеті нач.управління охорони здоров’я Тернопільської області.
Тішить, що головний лікар виявився Людиною, тішить, що він хоче якісно змінити онколікарню, тішить, що ми вирішили всі проблемні питання, тішить, що в нього є бажання, розуміння. Принаймні сьогодні я це побачив, і це радує! І це ще раз доказує. проблеми можна вирішити коли про них говорити, викривати, а не консервувати і скривати, ховаючи голову в пісок як це часто у нас буває проблем не вирішує! Тільки викриваючи зло і обговорюючи проблеми на широкому загалі ми зможемо якісно змінимо Україну і нашу медицину! Співпраця намічена. Працюємо. Далі буде…
А винні, якщо будуть виявлені, будуть покарані, це позиція головного лікаря.
До речі головний лікар просив, викривати “паршивих овець” бо вони кидають чорну тінь на весь колектив лікарні, і якщо комусь відомі факти вимагання коштів звертатись в правоохоронні органи.. А якщо, є якісь поточні проблеми по лікарні, то обов’язково звертатись особисто до нього, всі питання можна вирішити.. Не вирішується тільки одне! Якщо помер, назад на жаль не повернеш” – пише Володимир Кулак.