Головна Новини Голова Тернопільської ВА жорстко розкритикував “диванних експертів”

Голова Тернопільської ВА жорстко розкритикував “диванних експертів”

«Залізти в свої дивани і навіть не висовувати голови» – радить очільник обласної військової адміністрації Володимир Труш тернопільським «диванним» експертах. Відповідну заяву високопосадовець зробив 21 березня під час брифінгу.

– Дуже сильно хочу звернутися до наших «диванних» експертів. Давайте зробимо, як у перших три дні війни, коли ви всі позалазили в свої дивани і не висовували навіть голови звідти. Коли почалися війна, всі одразу перелякалися, поробили жовтими плямками ззаду і залізли в дивани. Ось так і сидіть дальше! Тому що мене, чесно скажу, вже починає тривожити розгойдування ситуації з середини держави та середини області, про те, що «не правильно робить Президент, Генеральний прокурор, куди дивиться поліція». Дивіться за своїм монітором, а краще, коли він вимкнений! Я говорю про реальні речі, тому, що цим самими ви дестабілізуєте область, дестабілізуєте Україну і допомагаєте ворогу, – зазначив Володимир Труш.

Очільник Тернопільщини зауважив, що по кожному з таких «диванних» експертів, від яких і далі будуть йти коментарі, мовляв уряд чи президент щось там не правильно зробили, буде займатися Служба безпеки, Нацполіція, контррозвідка та всі інші служби, які мають до цього відношення.

– Цей варіант точно не пройде! Ви собі запланували зробити хайп чи, скажемо так, якусь рекламу? Хочете воювати, знаєте як це робити чи знаєте як провести гуманітарні вантажі, будь-ласка до зброї чи за кермо, а не сидіти перед монітором 24/7 і казати, що хтось там щось не так робить, – підсумував Володимир Труш.


Джерело: Тижневик “Номер один”