Головна Новини Герой “погоні” на Тернопільщині переїхав ногу поліцейському

Герой “погоні” на Тернопільщині переїхав ногу поліцейському

Відео про те, як не поладнав із патрульною поліцією та як правоохоронці влаштували  за ним справжню голлівудську гонитву в Інтернет виклав  громадський активіст з Бучача. Своє відео він назвав “ПОГОНЯ НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ Що буде з тими, хто не дає поліції того, що вона хоче…”

За матеріалами відеосюжету з поліцейськими розміщеного у соцмережі призначено службову перевірку, інформують на сторінці  Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

За попередньою інформацією, мешканець Бучацького району приїхав у райцентр Підгайці, де на одній з вулиць припаркувався з порушенням правил дорожнього руху. На нього поскаржилися місцеві мешканці. На їхні зауваження він не реагував і через конфлікт сам викликав поліцейських. На місце події виїхала група швидкого реагування.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік поводився зухвало. Він відмовився надавати будь-які документи та проїхати у відділення поліції, натомість завів авто та, переїхавши ногу поліцейському, почав втікати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження згідно статті 342 Кримінального кодексу України – опір працівникові правоохоронного органу.

Після матеріалів, оприлюднених в ЗМІ, керівництвом ГУНП в Тернопільській області призначено службове розслідування. Працівники відділу інспекції з особовому складу нададуть правову оцінку діям працівників поліції. Результати перевірки будуть висвітлені на сайті.