Головна Новини В тернопільських поліцейських новий керівник (фото)

В тернопільських поліцейських новий керівник (фото)

Згідно наказу ГУНП України в Тернопільській області начальником Тернопільського відділення поліції  призначений  Віктор Волощук. Нового керівника особовому складу 26 серпня  представив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Руслан Балик.

 

Пiдполковник полiцiї  Вiктор Iванович Волощук народився 30  тpавня  1978 року в Тернополі. У 2000 році закінчив Львiвський iнститут внутрiшнiх справ, за фахом юрист. В органах внутрішніх справ з 1996 року. Службу в міліції розпочав з відділення державної служби боротьби з економічною злочинністю. Працював оперуповноваженим відділу внутрішньої безпеки, підрозділу  управління боротьби з організованою злочинністю в області, очолював економічні підрозділи в Тернопільському та Підволочиському районах. У 2015 році працював начальником Теребовлянського вiддiлу поліції, з з 2016 року в апараті Головного управління Нацполіції області.

– Це людина, принциповий хороший керівник, – відзначив Руслан Балик, представляючи новопризначеного начальника відділення. – Бажаю плідної праці, зберегти колектив та успішно виконувати поставлені завдання.

 

На представленні також були присутні  керівники Тернопільської районної ради, та райдержадміністрації, голова Байковецької громади та представники інших правоохоронних структур району.

Присутні привітали нового очільника райвідділу та побажали успіхів на посаді.

Віктор Волощук подякував керівництву ГУНП, громадськості району за підтримку та довіру.

 

-Спільними зусиллями наше відділення зможе виконати усі завдання. Докладатиму максимум зусиль, аби й надалі збільшувати рівень довіри населення до поліції,забезпечити публічну безпеку в районі та направити усі сили на боротьбу з криміналитетом,- зазначив новий керівник. – Поліція і народ єдині.