Головна Новини В селі Тернопілля чоловік зґвалтував свою чотирирічну доньку

В селі Тернопілля чоловік зґвалтував свою чотирирічну доньку

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

«3 червня у Миколаївське відділення поліції звернулась мешканка одного с. Тернопілля. Жінка повідомила, що її співмешканець вчинив насильство сексуального характеру щодо їх чотирирічної доньки. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу», – повідомили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від десяти до п’ятнадцяти років. Правоохоронці встановлюють обставини події, призначено експертизи, проводиться досудове розслідування.

За даними видання «Форпост», трагедія сталась у с. Тернопілля. У зґвалтуванні підозрюють чоловіка 1983 року народження. Він проживав разом із 22-річною жінкою, у якої є четверо дітей. Педофіл не вперше знущається з дівчинки, про зґвалтування знала її мати.

«Після п’яної сварки із дружиною чоловік попрямував додому, де знаходились усі четверо дітей. В одній кімнаті він зачинив трьох із них, а старшу доньку відвів у іншу кімнату та зґвалтував. Під час цього додому повернулась їх мати і викликала поліцію та швидку медичну допомогу. При затриманні з’ясувалось, що раніше батько вже 5 разів ґвалтував дитину. Про це знала і мати потерпілої», – йдеться у повідомленні.