5 березня, у Хінкальні на Валовій, о 12 годині відбудеться майстер клас приготування грузинської пісної страви лобіо.

Учасники приготують пісну (перший тиждень посту) національну грузинську страву лобіо, яку подають в глиняних кецах. Також тернопільські гончарі проведуть майстер-клас з виготовлення глиняного посуду, тобто кожен учасник виліпить на гончарному колі чи то глечик, чи той же кец… Укінці страву разом з посудом можна буде забрати собі. А ще дружина гончара розкаже, як вона пече хліб на домашній заквасці (без дріжджів). Дійство приурочується дню матері у Грузії (3березня).

 

 

Категорії: Новини

Теги: ,,,

Loading...

Залишити коментар

Вашу адресу електронної пошти не буде опубліковано.

%d блогерам подобається це: