Головна Новини В пам’ять загиблого поблизу Тернополя мотоцикліста друзі змонтували зворушливий ролик

В пам’ять загиблого поблизу Тернополя мотоцикліста друзі змонтували зворушливий ролик

В пам’ять загиблого поблизу Тернополя мотоцикліста друзі змонтували зворушливий ролик. Нагадаємо, жахлива аварія трапилася 9 березня на дорозі Обхід м. Тернополя, біля сіл Чистилів та Біла. Житель села Настасів, 1982 року народження, керуючи мотоциклом Suzuki, потрапив в ДТП. За попередньою інформацією, кермувальник двоколісника, обганяючи транспорт, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у вантажівку. КамАЗ рухався в попутному з мотоциклістом напрямку, але виконував поворот ліворуч.

В результаті удару Suzuki влетіло в паливний бак автомобіля і загорілося, а його кермувальника вантажівка протягнула ще кілька метрів за собою.
37-річний Ярослав загинув на місці аварії. Друзі згадують про нього, як про чудову людну, вірного друга, люблячого батька.   Життєрадісним та щирий Ярослав завжди був відповідальним водієм із великим досвідом водіння. Його загибель шокувала усіх, хто його знав.
“Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, людям, що оточували його. У скорботі низько схиляю голову, молюся за упокій його душі. Вірю, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять йому”, – сумують друзі. Висловлюємо рідним та друзям загиблого співчуття через непоправну втрату. Вічна пам’ять та царство небесне!