Головна Новини В одному із замків Тернопілля знімають мелодраматичний серіал

В одному із замків Тернопілля знімають мелодраматичний серіал

Телеканал СТБ спільно з FILM.UA продовжує зйомки серіалу “Кріпачка”. Днями  знімальна група завітала у Вишнівецький палац.

У серіалі розповідається історія 18-річної Катерини. Вона гарна, розумна та за велінням своєї хрещеної мами вихована як шляхетна панянка, але для всього світу Катерина – лише чужа власність, кріпачка найбагатшого поміщика у Ніжині Червинського, пише “Свобода”

У боротьбі за свою свободу та право бути щасливою їй доведеться пережити смерті найближчих людей, стати власністю жінки, яка її ненавидить та мріє вбити, вижити під час народного повстання, врятуватися від переслідувань маніяка. Що чекає на Катерину у кінці такого страшного та виснажливого шляху до свободи?

У серіалі задіяно багато відомих акторів. У головних ролях – Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Ольга Сумська, Марк Дробот, Олеся Жураковська, Михайло Гаврилов, Ксенія Мішина та інші. Режисери фільму – Фелікс Герчиков та Максим Литвинов.

Зйомки телесеріалу розпочалися ще минулого літа і триватимуть більше року у найбільш мальовничих куточках України: у садибі Чечеля (с.Самчики, Хмельницька область), у замку Вишневецьких (Тернопільська область), у палацо-парковому ансамблі «Качанівка» (Чернігівська область), у музеї ім. Пирогова у Вінниці, у  Житомирській обласній філармонії тощо. У Вишнівці  зніматимуть значну частину фільму.

«Ідею костюмованої драми виношували давно. Запит на такі проекти достатньо високий. Люди люблять дивитись гарні костюмовані історії, де є пристрасть, інтриги, сльози та кохання. Такі історії – це завжди красиво, це завжди про кохання, шляхетність», – зазначив креативний продюсер та автор ідеї Тала Пристаєцька.

Галина САВЧУК