Головна Новини В Київстарі стався масштабний технічний збій

В Київстарі стався масштабний технічний збій

В найбільшого мобільного оператора мобільного зв’язку України «Київстар» стався масштабний збій. У п’ятницю, 3 вересня, користувачі повідомили про неможливість здійснити дзвінки. Водночас мобільний Інтернет «Київстару» працює справно.

Про технічний збій у мережі «Київстар» стало відомо близько 10:00 3 вересня. Користувачі з різних міст України почали повідомляти, що не можуть здійснити дзвінки. Зокрема, про проблеми зі зв’язком наразі повідомляють мешканці західної України, зокрема Львівщини, Тернопільщини, Волині.

У компанії «Київстар» наразі офіційно про технічний збій не повідомляють на ситуацію не коментують. Працівник кол-центру «Київстару» повідомив ZAXID.NET, «масових складнощів не зафіксовано».На сторінці оператора у Facebook користувачі залишають коментарі про збій зі зв’язком, втім модератори видаляють частину коментарів.

У Львівській області о 10:55 зв’язок у мережі відновився. Таким чином технічний збій тривав близько години.

“03 вересня приблизно о 10 годині на території міста Львів виникли технічні складнощі в локальній мережі 3G, які були швидко були усунені, до 11 години цього ж дня.
При цьому мережі 2G і 4G працювали у звичному режимі. Голосовий зв’язок був доступний, а клієнти, в яких Sim-картки підтримують 4G, користувались послугами передачі даних. Складнощі виникали лише в деяких абонентів 3G при доступі до послуг мобільного інтернету. В інших областях України технічних проблем у цей час не було.
Компанія приносить вибачення абонентам за короткочасні технічні
складнощі.”