Головна Новини В Заліщиках знайшовся постаждалий від Беркуту в Маріїнському парку

В Заліщиках знайшовся постаждалий від Беркуту в Маріїнському парку

berkutПрокуратура звертається до громадськості з проханням повідомляти відомості про правопорушення, які були вчинені стосовно учасників масових акцій протесту під час Революції Гідності

Прокуратурою Тернопільської області систематично інформується громадськість про стан додержанням законності під час подій Революції Гідності, у тому числі зверталась увага на повідомлення правоохоронним органам про факти вчинення правопорушень відносно учасників мирних акцій протесту.

Як наслідок, 4 березня цього року до прокуратури Заліщицького району звернувся місцевий житель з повідомленням про вчинення стосовно нього у лютому 2014 року протиправних дій працівниками спецпідрозділу «Беркут» під час акції протесту в Маріїнському парку у місті Києві. За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження.

З урахуванням цього просимо громадян повідомляти органи прокуратури області про правопорушення, вчиненні стосовно учасників акцій протесту під час Революції Гідності.